Prirodna busen trava u rolnama pre postvljanja

Prirodna busen trava

HetTrik Sport se sa svojim višedecenijskim iskustvom, specijalizovanim osobljem i tehnološki naprednim mašinama  pozicioniro kao vodeća regionalna kompanija kada je u pitanju prirodna trava za fudbalska igrališta. Dugogodišnjim bavljenjem terenima od prirodne trave, spoznali smo sve moguće problem koji nastaju pre, u toku i nakon njegovog zasnivanja. Našim klijentima u mogućnosti smo da ponudimo pomoć u projektovanju samog terena, adekvatnog rešenja za pripremu podloge, kao i savetima za stručno održavanje terena.

Najsavremenija mehanizacija koju posedujemo, garntuje savremeni način sečenja rolni, distribucijju i instalaciju. Dimenzije trvanatog busena se kreću od 1.20m širine x 30m dužine, dok sama debljina nosećeg hranjivog sloja može biti od 2cm do 4cm.

Instalacija prirodne busen trave

Proces instalacije busena vrši se na sledeći način. Rolne se mehaničkim putem polažu jedna pored druge. Potom se specijalnom opremom pribijaju jedna uz drugu.  To nam daje mogućnost da za samo četiri dana  postavimo preko 8000 m² busen trave. Prednosti ovog načina postavljanja busena jeste u tome da teren može da se koristi nakon četrnaest dana u zavisnosti od vremenskih uslova.

HetTrik Sport je spreman da odogovori na sve Vaše zahteve !