Ko smo mi?

Mi smo porodična kompanija koja se drugu generaciju bavi problemima koji nastaju prilikom izgradnje fudbalskih terena. Tokom 30 godina uspešnog rada specijalizovali smo se za izvođenje radova na postavljanju podloga za fudbalske terene od prirodne i veštačke trave. Danas je nemoguće zamisliti vrhunski teren bez korišćenja najsavremenijih mašina. Iz tog razloga konstantno pratimo i ulažemo u razvoj tehnike i tehnologije koje se koriste prilikom proizvodnje, ugradnje i održavanja terena. Zahvalni smo svim prijateljima HetTrik Sporta koji su nam ukazali poverenje i omogućili da danas postanemo vodeća kompanija u ovoj oblasti.

Cilj nam je da našim krajnjim korisnicima, da li se oni bavili rekreativno ili profesionalno fudbalom,  obezbedimo što  bolje uslove. Vođeni tim ciljem želimo da Vam ponudimo pomoć u projektovanju,  izgradnji i rekonstrukciji vašeg fudbalskog terena.

TRADICIJA

Druga generacija porodične kompanije

ISKUSTVO

SKORO 30 GODINA RADA NA TRAVNATIM TERENIMA

STRUČNOST

ŠKOLOVAN I OBUČENI KADAR ZA RAD SA TRAVOM

MEHANIZACIJA

SAVREMENE MAŠINE
ZA RAD NA TERENIMA

O nama su rekli

Tokom priprema ugošćavamo veliki broj ekipa, pa su naši tereni u celodnevnoj upotrebi. HetTrik sport svojom mehanizacijom i znanjem priprema i održava naše terene u perfektnom stanju.

Ivan Karapetrović, FK JEDINSTVO PUTEVI
HetTrik Sport godinama održava naše terene sa prirodnom i veštačkom travom. Zbog mehanizacije i iskustva koje poseduju  tereni su uvek u izvanrednom stanju. To igračima, treniranje i odigravanje utakmica čini lakšim, a brigu o povredama manjim.
Vlada Rakočević, Direktor SC Teleoptik