ALLET KOSAČICE

Kosačice za travuKosačice za travu koje koriste profesionalci!

Profesionalne kosačice za travu

Sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti projektovanja, izgradnje i održavanja sportskih terena sa prirodnom travom bez ikakve zadrške želimo da vam  predstavimo profesionalne kosačice za travu renomiranog svetskog proizvođača kompanije ALLETT.
Ova kompanija je još od sedamdesetih godina prošlog veka svoju pažnju usmerila ka projektovanju i proizvodnji cilindričnih kosačica  koje su pre svega našle primenu kod održavanja sportskih terena od prirodne busen trave.

Košenje je najvažniji segment kada pričamo o održavanju terena sa prirodnom travom.
Redovnim i pravilnim košenjem vašeg terena omogućavate travi da se razvija pravilno u svom punom kapacitetu. Stvara se čvršća i otpornija stabljika, podstiče jačanje busena i stvaranje travnatog tepiha. Kao što verovatno već i znate pokošenu travu nije dobro ostavljati na terenu. Kosačica REGAL ili kosačic BJB42 KAO dodatk za traktor, imaju spremnike za skupljanje pokošene trave koji se lako prazne, pa su zbog toga i pravi izbor za fudbalske terene.

Zašto izabrati ALLETT kosačice?

Ove visokokvalitetne, profesionalne cilindrične kosačice omogućavaju najbolje moguće košenje trave ravnog otkosa, i iscrtavanje jasnih linija košenja. Idealne su za fudbalske, ragbi, kriket i golf terene.
Na poslednjem svetskom prvenstvu koje je održano 2018. godine u Rusiji ove kosačice su korišćene na osam stadiona i trinaest terena predviđenih za trening.

Profesionalna kosačica za travu Regal
Profesionalne kosačic za travu ALLETT

Profesionalne kosačice za travu