Zalivni sistemi. Automatska pop-up prskalica

Zalivni sistemi

Tokom dugogodišnjeg bavljenja problemima travnjaka koji nastaju usled nedovoljne količine vode i njenog neravnomernog rasprskavanja po terenu, HetTrik Sport se usavršio za projektovanje i izgradnju  zalivnih sistema na novim ili već postojećim fudbalskim terenima.
Danas je nemoguće zamisliti kvalitetne terene fudbalskih klubova bez sistem za zalivanje.  Da bi vaš teren bio na vrhunskom nivou neophodno mu je obezbediti optimalnu navodnjavanje za najkraće moguće vreme i bez gubitaka. Ovo se postiže dobrim projektom, zatim izborom materijla i na samom kraju izgradnjom zalivnog sistema.
Firma HetTrik Sport u saradnji sa vodećim firmama iz ove oblasti i  sa svojim iskusnim timom koji izlazi na terennapraviće optimalno  rešenje zalivnog sistema za veš teren.

Zalivni sistemi – Instalacija

  • Prvi korak pri izgradnji zalivnog sistema je izrada projekta. Izgled samog projekta najviše zavisi od dimenzija terena i broja rasprkivača koji se moraju instalirati.
  •  Pri ugradnji zalivnih sistema na već izgrađenim ili pak novim fudbalskim terenima sistemi za zalivanje instaliraju se odmah ispod završnog sloja travnatog trena.
  • Usavrsili smo postavljanje zalivnog sistema na postojećim fudbalskm terenima. Prostor za igru ostaje netaknut, na može se prepoznati da je na terenu nešto rađeno a teren se može koristit nakon samo sedam dana od završetka radova.

Zalivni sistemi su potpuno automatizovani što obezbeđuje zalivanje terena onda kada je to potrebno i koliko je potrebno. Koristimo pop-up raspskivače poznate firme “Hunter”.