Veštačka trava na fudbalskom terenu

Veštačka trava

Veštačka trava koju vam dostavljamo i postavljamo proizvod je italijanskog, FIFA preferisanog proizvođača “Limonta Sport” čiji smo i ekskluzivni zastupnici za region.
Ovaj renomirani proizvođač prepoznat je u svetu od vodećih fudbalskih organizacija i klubova kao po0uzdan partner. Poverenje koje je zadobio rezultiralo je i ogleda de u milionima kvadrata veštačke trave instlirane na fudbalskim terenima širom sveta.
Mi ka o partner “Limonta Sport” za ovaj region nudimo Vam usluge dostave veštačke trave, svih ugradnih elemenata i instalciju veštačke trave.

Veštačka trava MAX S – karakteristike

MAX S je proizvod visokih performansi kompanije Limonta Sport. Rezultat je istraživanja i razvoja koji se sprovode u ime inovacija, tehnologije i dizajna. Cilj ovog istraživanja bio je da se stvori površina za igru sa istim karakteristikama prirodne trave.
Poslednja generacija trave MAX S zahvaljujući svom jedinstvenom filanmentu sa dvostrukim S, u dve nijanse zelene boje i ojačanjem, obezbeđuje povećanu apsorpciju, sprečava od habanja trave, omogućava da se vlasi trave brže vrate u prvobitan položaj.

Veštačka trava MAX S je naša preporuka ukoliko potrebe Vašeg kluba zahtevaju teren sa veštačkom travom.

Budite slobodni da nas kontaktirate i rešite sve nedoumice vezane za kvalitet, cenu i rok isporuke i instalacije.