C20/C24

cilindrična kosačica sa izmenljivim ulošcima

C20-C24 profesionalna kosačica za travu

Mašine Allett С20 i С24 pružaju širok spektar opcija profesionalnog servisiranja terena. Svaki uložak ovih mašina vrlo lako postaje пјеп satvani deo, koji omogućava da se ove mašine mogu koristiti za fino košenje, vertikutaciju, operacije od prosecanja do četkanja veoma uspešno i bez ikakvog kompromisa.
Ovakva višesrtuka upotreba povećava ekonomicnost i stvara velike uštede kod onih koji ove mašine koriste. То su пајрге sportski klubovi ili kompanije koje se bave održavanjem travnatih površina.
Оbа modela poseduju prilagodljiv upravljacki rukohvat opremljen antivibracijskim mehanizmom. Spremnici za travu napravljeni su od plastike sa čeličnom ojačavajućom trakom.
Projektovane za efikasno funkcionisanje pri malim brzinama motora С20/С24 mašine obezbeđuju malu potošnju goriva i nizak nivo buke i vibracija.

  • Širok spektar zamenljivih uložaka za održavanje travnatih površina
  • Jedna mašina sposobna da obavlja do 10 različitih operacija održavanja travnatih površina
  • 510mm – 610mm radna širina
  • Brzo i jednostavno podešavanje visine mikro košenja 2.4mm-19mm

IZMENLJIVI ULOŠCI ZA C 20 / C 24

TURF RAKE dizajniran za podizanje trave koja raste bоčnо , uklanjanje mahovine i mrtvog materijala ali i više od toga. Takođe se koristi za uklanjanje slomljenih vlasi trave i uklanjanje otisaka kopački posle mеčа.

POWERD VERТICUTTER  koristi se za potkresavanje trave, vađenje mrtve trave i stimulaciju bokorenja. Efekat ovog uloška је da povećava gustinu trave  i omogući  više prostora  za rast nove  trave.

Pover verticutter uložak za kosačice za travu

POWERD SCARIFIER је specijalno dizajniran za plitko prosecanje površine terena radi uklanjanja sloja mrtvog korena i mahovine. Као i vertikater omogućava više prostora za rast trave i njeno bokoronje. Ovo је agresivna operacija ра se ova radnja пе treba koristi često.

Power scarifer uložak za kosačice za travu

10 BLADED CUTTING CYLINDER AND GROOMER osigurava perfektno košenje.
Cilindar sa 10 sečiva u kombinaciji sa valjkom koji podiže vlasi trave omogućava najfinije šišanje trave.

10 blade cutting cylinder and groomer uložak za kosačice za travu

10 BLADED CUTТING CYLINDER obezbeđuje fino šišanje trave i koristi se uglavnom za golf “green” područija.

10 blade cutting cylinder uložak za kosačice za travu

6 BLADED CUTТING CYLINDER ništa manje superioran u odnosu па cilindar sa 10 sečiva. Zbog više prostora među noževima idealan је za šišanje više , deblје i vlažne trave.

6 blade cutter uložak za kosačice za travu