Kosačice za travuKosačice za travu koje koriste profesionalci!

Profesionalne kosačice za travu

Kao lideri u oblasti projektovanja, izgradnje i održavanja sportskih terena sa prirodnom travom sa zadovoljstvom možemo da vam ponudimo profesionalne kosačice za travu renomiranog svetskog proizvođača kompanije ALLETT.
Ova kompanija je još od sedamdesetih godina prošlog veka svoju pažnju usmerila ka projektovanju i proizvodnji cilindričnih kosačica  koje su pre svega našle primenu kod održavanja sportskih terena od prirodne busen trave.

Košenje je najvažniji segment kada pričamo o održavanju terena sa prirodnom travom.
Redovnim i pravilnim košenjem vašeg terena omogućavate travi da se pravilno i u punom kapacitetu razvija. Stvara se čvršća i otpornija stabljika, podstiče jačanje busena i stvaranje travnatog tepiha. Pokošenu travu nije dobro ostavljati na terenu. Kosačice REGAL ili BJB42 dodatk za traktor, imaju spremnike za skupljanje pokošene trave koji se lako prazne, pa su zbog toga i pravi izbor za fudbalske terene.

Zašto izabrati ALLETT kosačice?

Ove visokokvalitetne, profesionalne cilindrične kosačice omogućavaju najbolje moguće košenje trave ravnog otkosa, i iscrtavanje jasnih linija košenja. Idealne su za fudbalske, ragbi, kriket i golf terene.
Na poslednjem svetskom prvenstvu koje je održano 2018. godine u Rusiji ove kosačice su korišćene na osam stadiona i trinaest terena predviđenih za trening.

Profesionalna kosačica za travu Regal
Profesionalne kosačic za travu ALLETT

Profesionalne kosačice za travu